Wagenaar Refrigeration in beeld

Wij kunnen ellenlange verhalen schrijven over wat wij doen en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Maar het is veel mooier om het u te kunnen laten zien. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van projecten waaraan wij hebben meegewerkt. Zo kunt u zien en horen wat wij doen.

Kijkt u mee?

Maak kennis met ons en onze partners

Maak kennis met Wagenaar Refrigeration, Green Simplicity en Orange Green. Gezamenlijk hebben wij de Dry+ Climate ontwikkeld, de luchtbehandelingsunit die kan verwarmen, koelen en ontvochtigen en werkt op elektriciteit. 

Mooij Tulips Castricum – Koelen, ontvochtigen en verwarmen met één unit

De Dry+ Climate unit kan de kas ontvochtigen, verwarmen en koelen. Resultaat: betere kwaliteit producten en lager energieverbruik. Mooij Tulips vertelt in dit filmpje over hun ervaringen.

Neefjes Tulpen Berkhout – Optimale controle over klimaat in de kas

Met de Dry+ Climate unit heeft u controle over de temperatuur en luchtvochtigheid in de kas. Resultaat: Optimale groeiomstandigheden waardoor minder aandacht nodig is voor bestrijden van ziekten en plagen. Kijkt u mee met Neefjes Tulpen in Berkhout?

100% elektrisch Bollendrogen met de DRY+ Climate

Door slimme toepassing van nieuwe technieken en inzichten is het mogelijk om bollen veel efficiënter en nauwkeuriger te drogen. Dat niet alleen, het levert ook een flinke energiebesparing op. Voordeel voor de ondernemer EN het klimaat. In het filmpje ziet u hoe dat kan. 

Jos Bakker Westwoud B.V – Bollendrogen en Kasconditioneren met de DRY+ Climate

Bollen drogen is een energieslurpend proces.  Wagenaar Refrigeration heeft de oplossing ontwikkeld: de DRY+. Koelen, verwarmen en ontvochtigen, volledig elektrisch, energie-efficiënt en duurzaam. In deze video vertelt Jos Bakker van Bakker Westwoud er meer over. Kijk je mee?

Niels Kreuk B.V  Andijk – Bollendrogen en Kasconditioneren met de DRY+ Climate

Bollen drogen is een energieslurpend proces.  Wagenaar Refrigeration heeft de oplossing ontwikkeld: de DRY+. Koelen, verwarmen en ontvochtigen, volledig elektrisch, energie-efficiënt en duurzaam. In de winter worden de systemen naar de broeikas geplaats om volledig elektrisch te kunnen broeien. In deze video Niels Kreuk er zelf meer over. Kijk je mee?

Wagenaar Refrigeration

CO2 chiller CERN in Genève

De wetenschappers van het internationale deeltjeslaboratoria CERN in Genève wilde een hele precieze en gestandaardiseerde manier vinden om CO2 koeling toe te passen in hun deeltjesversneller. Met een marge van nog geen tiende graad is dit gerealiseerd.

Ruijter-Wever; Een Green Simplicity Project: Energie besparen en toch een beter eindproduct

40% minder energie verbruiken om dezelfde hoeveelheid lucht te ontvochtigen en daarnaast ook kunnen koelen en verwarmen. Hoe dat kan, ziet u in dit filmpje.

Vragen of meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze innovaties voor uw bedrijf? Bel dan naar +31 6 180 797 88 of stel uw vraag door het invullen van het contactformulier.

Wagenaar Refrigeration

Sjors Wagenaar

Eigenaar

    Interesse in ons dry+ systeem?

    Vraag vrijblijvend informatie aan.
    Wij nemen binnen 48 uur contact met u op