Wagenaar Refrigeration

Wie is Wagenaar Refrigeration

Wagenaar Refrigeration, system and process innovation,  is een advies en ontwerpbureau in de energietechniek, gespecialiseerd in warmtepompsystemen en de toepassingen daarvan. Het koppelen van kennis en kunde, het bundelen van onze krachten met andere innovatieve bedrijven en het bedenken van duurzame oplossingen voor onze klanten op het gebied van energietechniek maken ons tot een vernieuwende partij in de markt. 

Hoe het begon

In de agrarische sector is nog relatief weinig aandacht voor innovaties op het gebied van verwarmen en koelen. Zeker in de glastuinbouw is er veel winst door energiebesparing te behalen. Voor zijn thesis heeft Sjors Wagenaar onderzoek gedaan naar het inzetten van een warmtepomp om bollen te drogen. Vanuit deze afstudeeropdracht aan de TU in Delft is hij begonnen met Wagenaar Refrigeration. Eerst nog als onderdeel van Wagenaar Koeltechniek, het bedrijf van zijn vader dat al meer dan 25 jaar bestaat.

Wagenaar Refrigeration

Wereldwijd één aanspreekpunt

Inmiddels is Wagenaar Refrigeration uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf dat internationaal opereert. Wij werken wereldwijd en steeds vaker worden wij benaderd om advies te geven. 

Onze innovatieve concepten vallen op en zijn ook buiten Nederland toepasbaar. Omdat wij onze adviezen omzetten in concrete producten die wij zelf ontwikkelen, heeft de klant maar met één aanspreekpunt te maken. Dit maakt het aanbrengen van wijzigingen en aanpassingen in het ontwerp een stuk eenvoudiger.

Wagenaar Refrigeration

Unieke partner

Met de focus op duurzaamheid, vermindering van het energieverbruik, toepassen van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen, de integraties tussen systemen en de samenwerking met toonaangevende bedrijven is Wagenaar Refrigeration een unieke partner. 

Wagenaar Refrigeration

Wilt u meer weten over wat wij doen en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vul het formulier in of bel +31 6 180 797 88. Wij komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

Wagenaar Refrigeration

Sjors Wagenaar

Eigenaar

    Interesse in ons dry+ systeem?

    Vraag vrijblijvend informatie aan.
    Wij nemen binnen 48 uur contact met u op