Wagenaar Refrigeration

Installatie

Door wetenschap te koppelen aan de praktijk kunnen wij productieprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk maken. Door systeem- en procesinnovatie toe te passen behalen we meer voordelen voor u dan alleen een lager energieverbruik. Een slimmer productieproces leidt ook tot minder productverlies en dus een hogere opbrengst. 

In de regio Zwaagdijk-Oost kunnen wij zelf met Wagenaar Koeltechniek de installatie van onze producten bij u op locatie verzorgen.

Buiten de regio en in het buitenland zoeken wij een geschikte lokale partner die de installatie voor zijn rekening kan nemen. Uiteraard zijn wij dan op de achtergrond beschikbaar om, als het nodig is, advies en ondersteuning te bieden. Zo bent u ervan verzekerd dat de plaatsing en het inregelen van de installatie op de juiste wijze gebeurt.

Projectbegeleiding

Een nieuwe installatie van ontwerp tot realisatie neerzetten is een behoorlijke klus. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar zelf niet de tijd en of mensen voor beschikbaar heeft. In dat geval is het mogelijk de projectbegeleiding aan ons uit te besteden. Wij zorgen dan dat het project van a tot z tot in de puntjes geregeld wordt. Uiteraard in nauw overleg met u als klant en opdrachtgever. Zo maken wij het mogelijk om innovaties in uw bedrijf door te voeren zonder dat dit beslag legt op de aanwezige personele capaciteit. 

Wagenaar Refrigeration

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Of direct een afspraak maken?
Neem dan direct contact met ons op.
Bel +31 6 180 797 88 voor het maken van een afspraak of gebruik het invulformulier.

Wagenaar Refrigeration

Sjors Wagenaar

Eigenaar

    Interesse in ons dry+ systeem?

    Vraag vrijblijvend informatie aan.
    Wij nemen binnen 48 uur contact met u op