Wagenaar Refrigeration

Industriële warmtepomp/chiller

Een industriële warmtepomp/chiller met natuurlijke koudemiddelen is een duurzame elektrische oplossing voor het regelen van het klimaat voor industriële toepassingen. Geeft koud en warm water.

De warmtepomp/chiller kan zo worden ontwikkeld dat het aan de wenselijke warmtevraag en koelvraag kan voldoen. De warmptepomp/chiller is duurzaam omdat het gebruikt maakt van natuurlijke koudemiddelen zoals bijvoorbeeld R290 (Propaan) of R744 (Koolstofdioxide). Als de wenselijke warmtepomp/chiller niet standaard verkrijgbaar is dan wordt deze zelf ontworpen worden en gefabriceerd.

(Proef)-koelinstallatie C02 chiller CERN

Wagenaar Refrigeration is niet alleen actief in de regio maar heeft ook interessante internationale projecten. Zoals bijvoorbeeld de bouw van een proef-koelinstallatie voor de internationale deeltjeslaboratoria CERN in Genève. De CO2 chiller is ontstaan omdat de wetenschappers een hele precieze en gestandaardiseerde manier zoeken om CO2 koeling toe te passen in hun deeltjesversneller, met een marge van nog geen tiende graad. Bovengronds wordt de methode getest voordat het wordt toegepast in de deeltjesversneller 100 meter onder de grond

Wagenaar Refrigeration

Interesse in de CO2 chiller?

Vraag vrijblijvend informatie aan.
Wij nemen binnen 48 uur contact met u op